Biografie

Ik ben Quincy Ruiter, een enthousiaste fotografe van 26 jaar uit De Goorn (Noord-Holland). Naast fotografe en dierenliefhebber ben ik moeder van m'n prachtige dochter Daisy.

Op mijn 20e heb ik  een ernstig ongeluk gehad met mijn paard. Helaas heb ik hier blijvende schade aan overgehouden, dit uit zich o.a. in angststoornissen en lichamelijke problemen.

Ik vond het altijd al onwijs leuk om te fotograferen en deed dit al 9 jaar, meestal hobbymatig voor vriendinnen. Ik vond het fotograferen altijd erg lastig en deed dit altijd op de automatische stand. Tot begin 2020. Ik merkte dat fotografie voor mij werkte als een soort therapie, waarmee ik mijn angsten deels kon overwinnen. Dit was het moment dat ik besefte dat dit is waar ik gelukkig van word: professioneel fotograferen en hierin mijn eigen bedrijf starten. Toen begon ik met investeren in mijn bedrijf. Ik heb daarom meerdere cursussen gekocht/gedaan en ben mezelf gaan ontwikkelen tot professionele fotografe. Elke dag weer heb ik veel plezier in mijn werk als fotografe. Inmiddels ben ik al anderhalf jaar succesvol ondernemer als fulltime fotograaf.


Ik fotografeer met een Nikon Fullframe Systeemcamera Z6 en een Nikon 70-200mm objectief om het beste resultaat te kunnen realiseren. 


Wil je meer weten over mij of wil je een fotoshoot boeken? Stuur me dan gerust een bericht!

Veel kijkplezier op mijn website.