FAQ

Kan ik ook de onbewerkte foto's krijgen?

Nee, deze geef ik niet vrij. De onbewerkte foto’s zijn niet mijn eindproduct, dat is het pas na zorgvuldige bewerking. Hierin zit de stijl waar jij voor kiest als je mij boekt. Ik lever daarom alleen volledig bewerkte foto’s af van de selectie die is gemaakt n.a.v. de fotoshoot.

 

Ik heb een pakket gekozen, kan ik nog extra foto’s bijbestellen?

Foto’s zijn altijd extra bij te bestellen tegen een meerprijs van €12,50 per foto.

 

Worden alle foto’s nabewerkt en hoe gaat dat in zijn werk?

Ja, als je hebt aangegeven welke foto’s je wil ontvangen worden deze foto’s nabewerkt. Ik fotografeer in RAW, dat zijn grote bestanden met veel informatie in die foto. Deze foto's zijn nog niet klaar. Om de foto’s goed weer te kunnen geven, bewerk ik ze één voor één.

 

We hebben een buiten fotoshoot geboekt maar het is slecht weer is op de dag van de fotoshoot, wat nu?

Met slecht weer bedoelen we dat er veel neerslag wordt verwacht.
Wanneer er slecht weer wordt voorspelt, dan hebben we enkele dagen voor de afspraak contact of je het wilt verzetten of niet. Bij bewolking kan de fotoshoot gewoon doorgaan omdat dit het beste is voor mij als fotograaf.

 

Hoe gaat het met betalen?

Je betaald bij QR-Photography altijd de fotoshoot vooraf. De nabestelling is altijd wanneer de foto's zijn uitgekozen. 

Je kan de fotoshoot altijd kosteloos verplaatsen. Is het een actie of seizoensgebonden? Dan krijg je een cadeaubon van het bedrag van de fotoshoot.

 

Hoe krijg ik de foto’s te zien?

Zodra de foto’s klaar zijn, krijg je een linkje via de mail naar jouw klantengalerij op Pixieset. Hier kun je de foto’s bekijken.

 

Hoe krijg ik de digitale foto’s aangeleverd?

Je krijgt een mailtje van WeTransfer met een linkje. Klik hierop en dan kun je de bestanden opslaan. Het is aan te raden om dit op je computer of laptop te doen, de meeste mobiele telefoons zijn hiervoor niet geschikt. De bestanden zijn namelijk erg groot. Je kunt deze link onbeperkt naar iedereen doorsturen, maar let op dat je de bestanden binnen een week nadat ik ze heb verstuurd, download. Daarna is de link niet meer actief. 

 

Op welke dagen kan ik een fotoshoot boeken?

Ik ben fulltime fotograaf en werk elke dag; van maandag tot zondag overdag. In de lente- en zomermaanden (als de zon later onder gaat) fotografeer ik ook op doordeweekse avonden maar dan minder overdag. 

 

In welke regio fotografeer je?

Ik fotografeer bijna door heel Nederland. Alleen Limburg en Zeeland is voor mij niet mogelijk. 

 

Wat als mijn hond of paard niet stil kan blijven staan?

Ik heb ervaring met honden of paarden die niet stil willen staan. We nemen hier alle tijd voor. Ik heb verschillende trucjes om een hond of paard te laten kijken en daardoor vaak stil blijft staan.

 

Mijn hond of paard kan niet los staan. Is dat een probleem?

Dat is geen probleem. Ik heb een fotohalster/fotolijn beschikbaar voor de paardenfotografie en hondenfotografie. Dit is niet verplicht. Wil jij dat de riem of het halster om blijft, dan is dat natuurlijk geen probleem.

 

Ik wil graag een shoot voor mijn kindje van twee maanden. Is dat bij jou ook een optie?

Ik doe geen newborn fotoshoots. Als je kindje kan zitten dan kan je een fotoshoot bij mij boeken.