Informatie fotoshoot

 

Paarden fotografie

De band tussen paard en mens is bijzonder en uniek. Eén ding is zeker, het is het waard om vast te leggen. 

Je kan de tijd van de fotoshoot zelf indelen op de manier waarop jij het graag wilt. Er is in overleg ontzettend veel mogelijk!

Wil je graag portret/rij foto's samen met je paard of wil je een fotoshoot met een hele groep? Dat is geen enkel probleem.

In een ontspannen en rustige sfeer fotografeer ik met veel geduld en enthousiasme.

Honden fotografie

De band tussen hond en mens is bijzonder en uniek. Eén ding is zeker, het is het waard om vast te leggen. 

Je kan de tijd van de fotoshoot zelf indelen op de manier waarop jij het graag wilt. Er is in overleg ontzettend veel mogelijk!

Mijn doel is om klanten een fijne ervaring te bezorgen en mooie herinneringen te maken voor later.

Mijn foto's zijn kleurrijk, vrolijk en spontaan. Hierdoor zul je je hond echt herkennen zoals hij of zij is op de foto’s. De foto's kunnen gemaakt worden in een park , bos , strand of duinen. Locatie is naar keuze. 

Gezin/kinder fotografie

Tijdens een gezin shoot staat de liefde en connectie binnen jullie gezin centraal. Om een zoveel mogelijk ontspannen sfeer te creëren geef ik jullie leuke “opdrachtjes”

Dit kunnen dingen zijn zoals dansen, zingen, kietelen en nog veel meer!

Kinderen zijn kinderen... Er zit geen knopje op voor een spontane lach of een dikke knuffel. Soms hebben ze er gewoon even geen zin in, dat mag!

Zwangerschap fotografie

Wauw er groeit een klein wondertje in jou! Van harte gefeliciteerd! Ik snap dat je deze bijzondere periode in je leven graag wil vastleggen, en hoe kan dat mooier dan met een mooie fotoshoot?

Maar wanneer plan je nou het beste een fotoshoot in? Als je zo tussen de 28 en 35 weken van je zwangerschap bent is de beste periode om de shoot te doen. Rond deze tijd is je buik mooi rond. Plan je de shoot eerder? Dit kan, maar dan is er een kans dat je buik nog niet mooi rond is. Als je het juist later plant, loop je de kans dat je de shoot moet afzeggen omdat de baby te vroeg wordt geboren. 

Wil je alvast verzekerd zijn van een plekje? Bestel gerust de shoot alvast wat eerder zodat we samen een datum kunnen plannen.