Je hebt eindelijk een gave fotoshoot op de planning staan bij QR-Photography samen met je knappe paard of hond.

‚ÄčVoorbereiding 

Wil jij je optimaal voorbereiden voor de fotoshoot, maar weet je niet hoe? Geen probleem! Hier lees je wat je kunt doen als voorbereiding van een fotoshoot. 

- Wanneer we niet op een buiten locatie afgesproken hebben is het handig dat je alvast gaat kijken bij je op stal voor een goeie plek. Bij voorkeur een locatie met groen eromheen. Deze dient op de dag van de fotoshoot er netjes bij te liggen. 

- Zorg ervoor dat het paard/hond netjes, schoon en getoiletteerd klaar staat bij aanvang van de fotoshoot.

- Zorg ervoor dat het harnachement zoals hoofdstel en zadel schoon en compleet en schoon is.

- Zorg ervoor dat jouw eigen kleding is afgestemd op de kleur van het paard of tuig (zoals het dekje). Dit geeft een mooi resultaat.

- Regel 1 à 2 mensen die tijdens de fotoshoot kunnen helpen.

- Oefen met het paard/hond om netjes stil te staan, ook wanneer de eigenaar enkele meters van het paard/hond staat.

- Probeer uit te zoeken waar het paard/hond van onder de indruk is zodat het trots en met de oren naar voren op de foto staat. Bijvoorbeeld plastic zakjes, een bakje brokjes of een paraplu.

- Zorg dat jouw paard/hond op tijd klaarstaat zodat we direct kunnen beginnen met de fotoshoot.

 

Tijdens de fotoshoot

 

Heb je nog geen fotoshoot ervaring? Dit is geen probleem! Tijdens de fotoshoot begeleid ik jullie. Ook zullen we samen kort bespreken wat voor een soort foto's je graag zou willen hebben. We nemen de tijd die nodig is voor jou en je paard of hond, dus zorg ervoor dat je tijd genoeg vrij hebt gepland voor de fotosessie. Om de fotoshoot ontspannen te laten verlopen is het handig om zelf een of twee helpende handen te regelen. Deze zijn vooral fijn bij de portret foto's. Zij kunnen dan bijvoorbeeld het paard/hond afleiden of vasthouden zodat jij niks in je handen hebt en kan ontspannen tijdens de fotoshoot.

 

Na de fotoshoot

 

Na de fotoshoot houden we contact via Whatsapp. Binnen 24 uur zal jij de link naar jouw persoonlijke fotogalerij ontvangen. De foto's die in deze galerij staan zijn nog onbewerkt en mogen niet op Social media gedeeld worden. Bij deze galerij kun je jouw favoriete foto's uitzoeken. Als je een keuze heb gemaakt uit de foto's die je graag wilt stuur je de nummers die onder de foto's staan naar mij toe. Zodra ik jou uitgekozen foto's binnen heb ga ik aan de slag met het bewerken van de foto's. Levertijd van de bewerkte foto's is ongeveer 14 dagen. De bewerkte foto's ontvang je via Wetransfer. En bij verschillende pakketten ontvang je ook een afdruk en een USB Stick thuis gestuurd. Dit duurt ongeveer 3 weken.