Mini shoot

QR-Photography organiseert regelmatig thema minishoots. Dit houdt in dat ik meerdere mens en dier op dezelfde locatie op dezelfde dag kan fotograferen. Ik fotografeer dan op mooie locatie's of met leuke thema's in mijn thema studio. Ik zal deze fotodagen aanbieden voor zowel mens en dier.

Tijdens deze mini shoot maken we zo veel mogelijk verschillende leuke foto's. Deze shoot duurt gemiddeld 20 minuten en ik zal hiervoor een tijdschema maken. Ik zal een datum vastleggen waarop je je kunt inschrijven. De minishoot wordt voor een lagere prijs aangeboden zodat mijn foto’s toegankelijk zijn voor iedereen! Je betaald ook geen reiskosten omdat er meerdere mensen achter elkaar op de foto kunnen. 

 

Voorbeelden van locaties waar deze mini shoots worden georganiseerd zijn: op het strand, bij de tulpen, bij de bloesem of bij mij thuis in de studio. Hieronder kun je zien waar de volgende mini shoot gepland staat. Via social media zal ik altijd bekend maken waar de volgende mini shoot gehouden wordt. Volg mij dus op Instagram & Facebook om op de hoogte te blijven! 

 

Op dit moment staat er nog geen nieuwe minishoot gepland.