Informatie paardenfotografie

De band tussen paard en mens is bijzonder en uniek. Eén ding is zeker, het is het waard om vast te leggen. 

Je kan de tijd van de fotoshoot zelf indelen op de manier waarop jij het graag wilt. Er is in overleg ontzettend veel mogelijk!

Wil je graag portret- of rijfoto's samen met je paard of wil je een fotoshoot met een hele groep? Dat is geen enkel probleem.

In een ontspannen en rustige sfeer fotografeer ik met veel geduld en enthousiasme.

 

Voorbereiding

Hoe moet jij je voorbereiden voor de fotoshoot? Maak je geen zorgen. Ik geef je wat tips mee om je voor te bereiden.

Wanneer we niet op een externe locatie hebben afgesproken, is het handig om een geschikte locatie op of rondom je stal te zoeken. Bij voorkeur is dit een locatie met een groene omgeving. Zorg ervoor dat je je paard voor de fotoshoot schoon hebt gemaakt en de vlekken hebt verwijderd. Gebruik je een rijtuig tijdens de fotoshoot? Dan geeft het een mooier resultaat wanneer je het rijtuig hebt gepoetst voor de fotoshoot. Het is handig om 1 à 2 personen te regelen die kunnen helpen tijdens de fotoshoot.

Ga je samen met je paard op de foto? Dan raad ik je aan om minimaal twee verschillende outfits mee te nemen. Bijvoorbeeld twee verschillende jurken. Je kunt dit vooraf aan me laten zien via WhatsAppZorg dat je paard klaar staat zodat we direct kunnen beginnen met de fotoshoot.

 

Tijdens de fotoshoot

Heb je nog geen fotoshoot ervaring? Geen probleem!

Ik ga je begeleiden tijdens de fotoshoot. We bespreken samen kort wat voor foto's je graag zou willen hebben en we bespreken kort de mogellijkheden van de locatie.

Ik neem de tijd om je te begeleiden tijdens de fotoshoot zodat ik de mooiste momenten vast kan leggen.

Tijdens de fotoshoot krijg je de tijd om tussendoor de geschoten foto's te bekijken op mijn camera. 

 

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot houden we contact via WhatsApp. Dezelfde dag ontvang je een privé uitzoekgalerij met uitleg hoe de uitzoekgalerij werkt. Deze foto's zijn onbewerkt en mogen daarom ook niet op social media geplaatst worden.

Wanneer je de foto's hebt uitgezocht, stuur je mij een bericht. Dit wordt dan je definitieve keuze.

Ik bewerk de foto's altijd binnen 14 dagen maar bij een rustige periode kan het zo zijn dat je de foto's al binnen 7 dagen binnen hebt.