Informatie studiofotografie

 

Cakesmash & Badje

Wilt u een uniek moment van uw kind vastleggen? Dan is cake smash fotografie de perfecte manier om dat te doen! Laat uw kind zijn of haar verjaardag vieren door lekker te kliederen met een grote taart en dit bijzondere moment te laten vastleggen. Het leuke van cake-smash fotografie is dat u de speciale herinneringen aan deze dag kan bewaren. Geniet samen met uw kind van deze speciale verjaardag en laat deze momenten voor eeuwig bestaan.

 De fotoshoot wordt gedaan als jullie baby 10 à 11 maanden oud is, zodat jullie de foto's binnen hebben voor die bijzondere eerste verjaardag. 

De studio van QR-Photography is gevestigd in De Goorn (Noord-Holland)

 

Hoe lang duurt de fotosessie?

Ik neem ruim de tijd om jullie kindje aan mij te laten wennen en om voldoende mooie foto’s te kunnen maken. Soms duurt een sessie een anderhalf uur, maar het kan ook gerust ruim een twee uur worden. Dit ligt een beetje aan jullie kindje. Ik zorg er in ieder geval voor dat jullie een online fotoalbum krijgen met voldoende mooie foto’s.

Voordat de cakesmash los gaat

Dit deel van de fotoshoot bevat foto’s met een thema voordat het taartje wordt neergezet. Ik heb verschillende attributen in de studio die we gebruiken als aankleding. Ook adviseer ik je om bijzondere dingen voor je kindje mee te nemen, zoals een favoriete knuffel, speelgoed of koekje om zich prettiger te voelen. Maar ook een lievelingsoutfit die je graag wilt terugzien in de foto’s voor later. Ook is het natuurlijk mogelijk om samen met je zoon/dochter op de foto te gaan. 
 

De cakesmash

Bij een cakesmash fotosessie maken we spontane foto’s van je kindje met een mooi taartje. Jullie nemen zelf een taart naar keuze mee naar de fotoshoot. Vervolgens kan de taart gesmasht en lekker opgegeten worden. 

 

Baddersessie

Na de cakesmash sessie kan er lekker gebadderd worden, zodat iedereen weer schoon naar huis gaat! Met een leuke achtergrond met bad eendjes. Hiervan worden ook foto’s gemaakt.